Ismerjen meg minket

Rólunk

Bemutatkozás

A Pólótransz Kft. teljeskörű megoldást nyújt azon cégek számára, amelyek egységes formaruházatot, vagy cégarculati megjelenést szeretnének biztosítani saját munkavállalóik, és/vagy partnereik számára.

Cégünk 2000 óta elsősorban az emblémázható felsőruházati és munkaruházati termékek, valamint az emblémázott üzleti- és reklámajándéktárgyak gyártására, forgalmazására specializálódott. A megváltozott piaci igényeknek eleget téve a tevékenységi körünket folyamatosan bővítettük, melyet a későbbiekben részletezünk.


2018-ban beköltöztünk az újonnan megépített, modern technológiával felszerelt 2.200 nm-es központunkba, ahol minden részlegünk egy helyen található, úgy mint bemutatóterem, raktár, emblémázóműhely, varroda és iroda

polotransz-pecs-nagyformatumu-nyomtatas-dekor-plakát-fólia-ponyva-digitális-nyomtatás-molinó

Miért válasszon minket?

Kedvező áraink és a kiváló minőség mellett szolgáltatásaink színvonalán keresztül szeretnénk az Önök cégét is elégedett partnereink között tudni, ezért bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését és legközelebbi beszerzése alkalmával megtisztel minket ajánlatkéréseivel.

  • Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk
  • A megrendeléseket saját gyártósorainkon teljesítjük
  • A legkorszerűbb eszközökkel és alapanyagokkal dolgozunk
  • A minőség a legfontosabb számunkra
  • Úgy kezeljük ügyfeleinket, ahogy magunk is elvárnánk, mint ügyfelek
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, vagy további információkra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségek valamelyikén, vagy előzetes időpont-egyeztetés után személyesen is készséggel állunk rendelkezésére.

Cégünk idővonala

Árajánlat kérés